Informationer

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål omkring klubben. Klik på det enkelte spørgsmål for at se svaret.

Til møderne i Rehabiliteringscenter Køge kan maksimalt deltage 50 personer.

Der oprettes venteliste, hvis interessen er stor.

Til udflugter o.lign. kan der være et lavere max. antal afhængigt af praktiske forhold. Det gode gamle først til mølle-princip anvendes.

Til de almindelige møder, hvor du har betalt 30 kr. ved tilmeldingen, melder du afbud til [email protected]. De 30 kr. refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

Til større arrangementer eller udflugter, hvor prisen er højere, kan der være andre regler for afbud og evt. refundering af det indbetalte beløb. Afmeldingen sker her på det link, du modtager i din bekræftelsesmail.

Bliver du forhindret på dagen for en udflugt, vil arrangøren blive glad for en besked (tlf eller sms), så hele gruppen ikke venter forgæves.

Vi anvender tilmeldingssystemet ’NemTilmeld’, som lever op til sit navn.

Invitationsmail til næste møde vil oftest blive sendt, så du modtager den 1 uge før næste møde. Dvs. du har cirka en uge til at besvare invitationen.

Sidste frist for tilmelding til et arrangement vil være forudgående torsdag midnat. Efter tidsfristen genereres en deltagerliste til forplejningsgruppen, så den kan planlægge indkøb og stoleopstilling derefter.

For arrangementer ud af huset vil der være kortere tidsfrister og måske også adgangsbegrænsning.

Samtidig med tilmelding betaler du 30 kr. i “kaffepenge”. De refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

Medlemskab af Blixen Klub Køge – det koster 250 kr. i kontingent for et år, som følger kalenderåret.

Kontingentet fastlægges på generalforsamlingen for Blixen Klub Køge.

De almindelige møder koster 30 kr. som du betaler samtidig med tilmeldingen. Pengene bruges til kaffe og kage, eller noget andet spiseligt, som nydes til møderne.

Du skal skrive en mail til [email protected]. Vi har pt. en meget lang venteliste.

Der er endnu en Blixen Klub i Køge på vej. Du vil høre nærmere om denne, når tiden for tilmelding til denne nærmer sig.

Der er ikke angivet noget sted

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til Blixen Klub ved at benytte den følgende formular. Når du sender formularen godkender du samtidig Blixen Klub's privatlivs-politik, som du kan finde her på websiden. Det er en forudsætning for, at vi kan registrere din henvendelse og vende tilbage til dig. Du vil høre fra os snarest muligt.