Interesse-grupper

Blixen Klub Køge - 1’s interessegrupper er spændende netværk, dannet på basis af medlemmernes interesser. Du kan, som medlem af Blixen Klub, melde dig til en eller flere interessegrupper og få ny inspiration og netværk.

Det er vigtigt at understrege, at disse grupper er født ud af Blixen Klub, men er selvstændige grupper, som drives af gruppemedlemmerne selv. Grupperne er kun for medlemmer af Blixen Klub Køge - 1.

Såfremt du har lyst til at melde dig ind i en eller flere interessegrupper, skal du kontakte tovholderen for gruppen, som vil sørge for, at du kommer på deltagerlisten og kan fortælle dig om de kommende aktiviteter og møder.

Har du selv lyst til at starte en undergruppe for Blixen Klub Køge - 1’s medlemmer, så tal med en fra styregruppen ved næste Blixen Klub møde og så finder vi ud af at sætte gruppen op.

Køge Arkiverne

Lokalhistoriske arkiver for Køge kommune (Køge, Herfølge, Skovbo og Højelse). Besøg eller deltag i arrangementer.

Ravnsborg Idræt om dagen

Nyhed i Køge Idræt om dagen er et nyt tiltag i Ravnsborghallen. Du sikres mulighed for sved på panden, gode grin, dejligt fællesskab og hyggeligt samvær med andre, som gerne vil træne om formiddagen. ​”Idræt om dagen” udbydes til en vild intropris i april-juni 2023 for KUN 200 kr.!! ​Herefter halvårligt abonnement til 450 kr. (Januar-juni + august-december)…
Læs mere
Henvendelse til Mette, Ravnsborghallen

Vi går 8-10 km sammen

Vi går 8-10 km på 2 timer. Vi mødes torsdage i lige uger kl. 10.00 ved springvandet på Stationstorvet ved Køge Station. Hvis der er stemning for det, går vi på Stationscafeen og hygger lidt efter turen. Du behøver ikke at tilmelde dig - vi går bare kl. 10.00. Vi går ikke på helligdage. Første…
Der er ikke angivet noget sted

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til Blixen Klub ved at benytte den følgende formular. Når du sender formularen godkender du samtidig Blixen Klub's privatlivs-politik, som du kan finde her på websiden. Det er en forudsætning for, at vi kan registrere din henvendelse og vende tilbage til dig. Du vil høre fra os snarest muligt.